fbpx
Schaatsen slijpen

Sleutelduplicatie

Met onze sleutelduplicatie service kunt u snel en eenvoudig een extra set sleutels bij laten maken. Er zijn namelijk vele redenen te verzinnen waarom u een extra set sleutels zou willen hebben. Denk hierbij aan slijtage van uw huidige sleutels. Extra sleutels voor huisgenoten of omdat er een sleutel kwijt is geraakt. Wij kunnen vrijwel alle soorten sleutels kopiëren. In elke winkel van de Leermeester kunt u hiervoor terecht. Zowel in Den Bosch, Oisterwijk en Eindhoven hebben we namelijk de sleutelduplicatie service. Afhankelijk van het type sleutel kunnen we u per direct helpen met een nieuwe sleutel. Bij certificaat sleutels kan er echter een paar dagen overheen gaan voordat we de kopie beschikbaar hebben.

Sleutel laten bijmaken in Den Bosch, Eindhoven of Oisterwijk

Of u nu op zoek bent naar nieuwe sleutels voor uw huis, de brievenbus, een garagebox of fietsslot sleutel. Wij kunnen zoals gezegd praktisch elke sleutel kopiëren. Zorg er bij voorkeur wel voor dat u met een originele sleutel bij ons komt. Wij kunnen een gekopieerde sleutel ook dupliceren, maar voor de beste kwaliteit hebben we de originele sleutel nodig. Met een originele sleutel kunnen we namelijk de kwaliteit van de kopie het beste garanderen. Hiermee voorkomt u namelijk onnodige slijtage aan het slot en de cilinders. Een sleutel maken is namelijk precisie werk en daarbij kan elke afwijking, hoe gering deze ook is de kwaliteit in de weg staan.

Sleutelservice in Den Bosch, Eindhoven of Oisterwijk

Met onze snelle sleutelservice en ons vakmanschap bent u verzekerd van een goede extra set sleutels. Tegenwoordig komen echter steeds meer sloten met een certificaat. Met zo’n certificaat bent u ervan verzekerd hoeveel sleutels er in omloop zijn van uw sloten. Deze sleutels kunnen we niet per direct voor u kopiëren. Het proces voor het verifiëren en het dupliceren kan een paar dagen duren. Daarbij is het ook altijd noodzakelijk om het certificaat mee te nemen als u een sleutel wilt laten kopiëren waar een certificaat op zit. Zonder certificaat kopiëren we deze sleutels niet.

Reparatieservice sleutels in Den Bosch, Eindhoven en Oisterwijk

Naast onze sleutelduplicatie service kunnen we kapotte sleutels ook voor u repareren. Niets is zo vervelend als een afgebroken of gebogen sleutel. Zeker als het uw laatste sleutel is. Wij brengen uw defecte sleutel weer in een goede staat waarbij we daarna een duplicaat kunnen maken van deze sleutel. Hierdoor heeft u weer een nieuwe set sleutels welke er weer tegenaan kunnen.

Onze andere diensten

Lid van Schoenmakers Gilde