fbpx
Schaatsen slijpen

Schoenreparatie

Een goed onderhouden schoen is de basis van je bewegen. Voor de reparatie van alle soorten en maten kun je bij De Leermeester terecht. Bezoek één van onze winkels in Den Bosch, Eindhoven of Oisterwijk. Of maak gebruik van onze eenvoudige online schoenreparatieservice.

Kwaliteitsschoenen van merken als Van Bommel, Van Lier, Greve, Magnanni, Santoni’s, Borgioli of Boss worden met kwaliteitsmaterialen gerepareerd. Dit zorgt er voor dat na een onderhoudsbeurt uw schoenen weer zo goed als nieuw zijn, en u er weer een lange tijd plezier aan zult beleven. Partner van Van Arendonk.

Zolen

Zo gebruiken we alleen zolen van Joh. Rendenbach. Zij produceren al 140 jaar leren zolen volgens traditioneel

looiprocédé op basis van eikenschors, wat soms wel negen maanden in beslag kan nemen.

In die tijd veranderen geselecteerde grondstroffen in een oeroude looikuil door middel van natuurlijke looistoffen in bijzonder hoogwaardige leer. Daarnaast verzorgen en onderhouden we uw schoenen ook op andere manieren.

Hakken

Het verschil in hakken kan essentieel zijn in de levensduur van uw schoen. Informeer bij ons naar de verschillende soorten hakken.

Reiniging

De Leermeester heeft een uniek procédé om schoenen te reinigen. Zijn uw schoenen beschadigd? Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Geen tijd om naar de winkel te komen?

Online Schoenreparatie Service

Stuur foto’s van uw schoenen via ons online formulier of Whatsapp

Ontvang binnen 2 uur een eerste indicatie van de kosten

Stuur uw schoenen gratis naar De Leermeester

Na ontvangst en inspectie krijgt u een definitieve prijsopgave

Na uw akkoord ontvangt u uw schoenen als nieuw binnen 5 werkdagen weer thuis

Onze andere diensten

Lid van Schoenmakers Gilde