fbpx
Schaatsen slijpen

Over ons

De Leermeester is niet zomaar een schoenmaker. In alles wat we doen, laten we ons vakmanschap gelden en gaan we tot het uiterste om de zorg voor schoenen uit te dragen.

Door ons vakmanschap op deze wijze uit te dragen geloven wij dat de Leermeester een unieke combinatie rijk is van enerzijds ambacht en vakmanschap, maar anderzijds vernieuwing en innovatie.
Bijvoorbeeld door onze unieke opstuurservice, onze supersnelle manier waarop je een prijsopgave kunt ontvangen en onze webshop met hoge kwaliteits producten. Maar ook bieden we een gloednieuwe wijze van schoenreiniging aan.

Meesters in vakmanschap

1982

In 1982 start Hans van 't Sant zijn schoenmakerij in 's-Hertogenbosch

Met het certificaat Meesterschoenmaker start Hans van ’t Sant zijn
schoenmakerij in het centrum van ’s-Hertogenbosch

De passie van Hans wordt werkelijkheid door de eerste vestiging van de Leermeester.

2011

De Leermeester start als eerste in Nederland met unieke schoen opstuur service

Als eerste schoenmakerij in Nederland start De Leermeester met de unieke schoen opstuur service.

Je schoenen verdienen het beste onderhoud, maar dan moet je er wel de tijd voor hebben om langs de schoenmakerij te gaan en ze ook een keer op te halen.

Als je alles via internet kunt kopen, waarom kun je schoenen dan niet laten maken op dezelfde wijze?

De Leermeester introduceert de unieke opstuurservice waarbij je je schoenen opstuurt, en deze dan in perfecte staat hersteld worden.

2013

Goud op vakwestrijd voor schoenmakers

Op de vakwedstrijd voor schoenmakers heeft de Leermeester Goud gewonnen!
2014

Goud en Zilver op vakwedstrijd voor schoenmakers

Op de vakwedstrijd voor schoenmakers heeft de Leermeester opnieuw 1x Goud en 1x zilver in de wacht gesleept. De Europese vakwedstrijden worden ieder jaar georganiseerd.
2014

Nominatie beste schoenmakerij van Nederland

Voor de 3e keer op rij wordt de Leermeester genomineerd voor beste schoenmakerij van Nederland.

Wederom is de Leermeester genomineerd voor de beste schoenmakerij van Nederland. Door ons vakmanschap uit te dagen en in kwaliteit hoog in het vaandel te hebben staan, bewijzen we dat we tot de absolute top behoren. We zijn als 3e geëindigd van de meer dan 650 schoenmakers in heel Nederland.

2015

Twee keer zilver

De Leermeester heeft wederom twee maal Zilver in de wacht gesleept, zowel in de categorie “Beste schoenmaker van Nederland” alsmede in de categorie “werkgever”.

Eindhovens beste schoenmaker

Al drie jaar op een rij is De Leermeester met recht genomineerd voor ‘Beste schoenmaker’ van Nederland. De Leermeester staat voor vakmanschap, uitstekende service en kwaliteit. De vestiging in Eindhoven is uitgeroepen tot Eindhovens beste schoenmaker.

Altijd op de hoogte?

volg ons op facebook

Lid van Schoenmakers Gilde